obsah košíku: Celkem 0ks / 0 Kč

Registrace nového uživatele 

Typ registrace
Firemní Soukromá
Fakturační adresa
firma: ulice:
jméno a příjmení: město:
    PSČ:
Dodací adresy
Nejsou evidovány žádné dodací adresy. Jako dodací adresa bude použita adresa fakturační.
Přidat novou dodací adresu
Přihlašovací údaje
* vyplňte alespoň jeden údaj.
fax:
telefon*: mobil*:
  e-mail:
Ostatní fakturační údaje
IČO: DIČ:
bankovní účet:   spec. symbol:
zp. dopravy:
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek



Kategorie 

Rychlá objednávka 

Infobox 

Napište nám ... 

Opište správně text z obrázku:
Obnovení kódu

platební metody 

  • Platba převodem
  • Platba hotově
  • Platba dobírkou

  

  • ShopCentrik - Internetový obchod, internetové obchody, B2C, B2B

Přihlášení uživatele 

TOP10 nejprodávanejší 

  1. Dveřní závěs SIKU 3D K2120 (18-21 mm) - RAL 8019 - HNĚDÁ
  2. HOPPE dveřní klika/klika TOKYO - ELOX BRONZ (2085773)
  3. HOPPE dveřní madlo/klika TOKYO - ELOX PŘÍRODNÍ (2137684)
  4. HOPPE klika/klika interiérová AMSTERDAM PZ (rozety) - NEREZ MATNÝ (3289743)
  5. HOPPE dveřní klika/klika LIVERPOOL - BÍLÁ F9016 (2971126)
  6. HOPPE klika/klika interiérová GENT OB (rozety) - NEREZ MATNÝ (2635448)
  7. HOPPE klika/klika interiérová GENT PZ (rozety) - NEREZ MATNÝ (2635309)
  8. HOPPE klika/klika interiérová CARDIFF PZ (rozety) - NEREZ MATNÝ (2635878)
  9. HOPPE klika/klika interiérová VERONA OB (štít) - ELOX PŘÍRODNÍ (151027302)
  10. HOPPE klika/klika interiérová VERONA PZ (štít) - ELOX PŘÍRODNÍ (151027310)


Adresa společnosti: R.S.P. s.r.o., Nádražní 165, Tel: 385 731 803, 385 721 211, fax: 385 731 702, GSM brána: 608 103 067, 608 103 068.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.